Kontakt os​

1415813447_27_phone-128

Ring nu

62 66 13 10​

1415813434_mail-2

Send en mail til

info@vantingevvs.dk

​Solvarme

​Udnyt solens gratis energi! Lad solen give Jer varmt vand i fremtiden.

Vantinge VVS er forhandlere af Sonnenkraft anlæg, Sonnenkraft er et Østrisk firma, grundlagt i 1993 med speciale i solenergi = førsteklasses europæist kvalitet.

​Der er store potientielle besparelser på varmt vand og opvarmning, via. solvarme.

Generelt går 2/3 af en husholdnings energiomkostninger til varmt vand og varme, og heldigvis er solvarmeløsninger mest effektive netop til at lave varmt vand og varme, så her er der store besparelser at hente.

SOL+ hedder løsningen, som er SONNENKRAFT’s nye løsning. Løsningen gør husstanden nærmest selvforsynende med energi. Løsningen kombinerer solvarme med en luft-vand varmepumpe, dvs. der er ikke længere behov for det gamle olie- eller gasfyr.

Med SOL+ tilbydes private husejere at få dækket 100 % af deres energiforbrug til varmt vand og opvarmning af boligen med en løsning, der er baseret på vedvarende energi. De samlede energiudgifter reduceres med op til 85%.

Kontakt os for rådgivning hjemme ved dig. Lad os sammen se på dine muligheder og besparelser ved opsætning af et Sonnenkraft solvarmeanlæg, de forskellige kombinationsmuligheder som dækker din boligs behov samt dine ønsker og krav.

​Nyheder

Få tilskud til varmepumpe
Den nye Bygningspulje er åben NU - efter først-til-mølle princippet.
Læs hele nyheden

Adresse​

Vantinge VVS ApS

Blåkildevej 1 B • 5750 Ringe, Fyn
​Telefonnr.: 62 66 13 10

E-mail: info@vantingevvs.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Vi er medlem af