Kontakt os​

1415813447_27_phone-128

Ring nu

62 66 13 10​

1415813434_mail-2

Send en mail til

info@vantingevvs.dk

​Effektiv jordvarme tilbydes overalt på Fyn – vi installerer kvalitets jordvarmeanlæg

​Ønsker du at spare penge på varme og energi er et jordvarmeanlæg et oplagt valg. Dine energiomkostninger vil tydeligt blive lavere, og du vil samtidig vælge en miljøvenlig løsning. Umiddelbart kan en installering af et jordvarmeanlæg virke dyrt, men det vil typisk være tjent ind igen efter 6-10 år og samtidig øger anlægget også boligens værdi betydeligt!

Hvordan fungerer et jordvarmeanlæg? – vi installerer på hele Fyn

Vantinge VVS på Midtfyn installerer mange jordvarmeanlæg på Fyn, fordi det både er gavnligt for pengepungen og for miljøet. Jordvarme udnytter solens lagrede energi i jorden. Jorden indeholder store mængder af energi, som ikke forsvinder, bare fordi det bliver vinter, og solen viser sig mindre. Faktisk indeholder jorden solenergi hele året rundt, og varme fra jorden er derfor en konstant energikilde modsat solenergi eller vindenergi.

Et jordvarmeanlæg fungerer ved, at hente solens oplagrede energi op via nedgravede slanger. Slangerne graves typisk 90 centimeter ned i jorden, og hos Vantinge VVS i Ringe har vi dygtige samarbejdspartnere til at hjælpe med dette! Slangerne kan også nedgraves vertikalt i cirka 100 meters dybde, hvilket vi også har samarbejdspartnere der kan gøre for dig.

Slangerne henter varmen fra jorden, og derefter bliver varmen omsat til brugbar energi via en varmepumpe. Den omsatte energi fra jorden kan nu frit benyttes i din bolig!

Vantinge VVS på Midtfyn har en mangeårig erfaring med at installere gode og billige jordvarmeanlæg på Fyn. Vi tilbyder altid at hjælpe vores kunder med at skrive ansøgning om et jordvarmeanlæg til kommunen. Det kan være en fordel, fordi vores mange år i branchen har givet os et brugbart og kompetent fundament at skrive ud fra. Vi tilbyder kvalitetsrigtig billig jordvarme – hos os er du sikker på altid at få en god og konkurrencedygtig pris på jordvarme!

En miljørigtig og økonomisk god løsning

Vi installerer altid kvalitets anlæg, som på længere sigt er en billig energiform. Når først installationen er tjent hjem, vil du få en billig jordvarme, som både gavner dig og miljøet. Vores kompetente medarbejderstab er klar til at skræddersy den bedste løsning til dig, og samtidig finde den bedste pris på jordvarmeanlægget!

Energiformen kan både være din primære eller sekundære energikilde, men uanset hvad du vælger, er jordvarmeanlæggets muligheder mange; f.eks. opvarmning af din boligs gulv, vand eller radiatorer. Vi har base i Ringe men installerer på hele Fyn. Uanset om du bor på Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn eller i Faaborg Midtfyn og ønsker et jordvarmeanlæg, står vi altid til tjeneste!

Kontakt os – vi installerer jordvarmeanlæg overalt på Fyn

Hos Vantinge VVS er vi altid klar til at vejlede dig angående jordvarmeanlæg. Ring til os på tlf. 62 66 13 10 eller send en mail til os her. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på et anlæg, som ofte kan give op til en halvering af din nuværende varmeregning!

Vi har ofte arbejdet med anlæg på Sydfyn, Vestfyn og Faaborg Midtfyn, og glæder os til at finde den helt rigtige opvarmnings løsning til boligens behov

​Nyheder

Få tilskud til varmepumpe
Den nye Bygningspulje er åben NU - efter først-til-mølle princippet.
Læs hele nyheden

Adresse​

Vantinge VVS ApS

Blåkildevej 1 B • 5750 Ringe, Fyn
​Telefonnr.: 62 66 13 10

E-mail: info@vantingevvs.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Vi er medlem af